lauantai 2. joulukuuta 2017

2.

Usko on meinannut loppua "jouluhuoneen" kanssa. Entinen omistaja on tainnut niin pitää valitsemastaan tapetista, että on halunnut sen kestävän seinällä ikuisesti. Se irtoaa kerros kerrokselta. Tai sitten ei. Eilen vaihdoin taktiikkaa, sillä kadonnut motivaatio oli saatava uuteen nousuun. Tapetoin valmiiksi sen yhden seinän, josta olen saanut melkein kaiken tapetin nyhrättyä irti. Ja kylläpä tulin iloiseksi. Näin taas miten kivan huoneesta saa. Tämän voimalla jaksan taas käyttää maanantaisen ja tiistaisen vapaapäiväni tapetin irrotteluun muilta seiniltä. 

Ensi viikolla on TULTAVA valmista. Esikoinen nimittäin eilen kertoi saapuvansa torstaina kodin jouluun. Hänen pitäisi nukkua tuolla. (Lue: sänky ostettiin eilen ja tuotiin paluukyydissä Tampereelta). Näkisittepä meidän yläkerran aulan. Siitä on joulu kaukana:(.

Mutta nyt reilun neljän tunnin yöunien jälkeen työmaalle asukkaiden kanssa pikkujoulua juhlimaan. Sieltä juhlimaan anoppia (IHANAA, ETTÄ SYNNYIT).  Mainokset.

Ja jouluradio soi. Soiko teilläkin?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Äläkä stressaa tuota remonttia liikaa, jos ei ole valmis torstaina, remontoidaan yhdessä jouluradion tahtiin. Oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa ja hinku kodin jouluun on nyt todella kova... Love you to the moon and back. Torstaina nähdään,

Aino

Jael kirjoitti...

Ahkera olet, ja taitava. Hienolta näyttä tuo tapetti nojatuolin takana.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Aino: Hyvä siitä tulee. Ehkä vielä ihanampi, kun kuvittelin. Mutta työtä se vielä vaatii. Yritetään nyt siiheksi kun tulet, mutta jos ei revetä, täytyy sitten elää sillä mitä siinä hetkessä on.

Jael: En ymmärrä, että miten silloin kesällä 2014 saatiin miehen kanssa käytyä KOKO TALOn pinnat läpi kolmessa viikossa. Sen on täytynyt olla jotakin yliluonnollista. Kuinka kauan olemme nyt nysvänneet tätä yhtä pientä huonetta? Mutta niin sen täytyy tämänkin kanssa olla, että lopussa se kiitos seisoo.

Carola Lehtonen kirjoitti...

Kaunis tulee huoneesta ja pitkäjännitteisiä touhuamaan olette myös, monelta olisi tapettien irtottamisessa into jo hiipunut! Joulu valmistelut on täällä aloiteltu.Hyvää adventtia sinne!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Carola: Ihana tuo ilmaisu: pitkäjännitteisiä. Itse kun rupesin jo miettimään, että varsinaisia tuhraajia, kun eivät nyt mokomaa yhtä huonetta saa valmiiksi minkäänlaisessa järkevässä aikataulussa. Että ruvetkaa nyt tekemään, ihmiset.

Matkatar kirjoitti...

No voih, vieläkinkö kesken? Kannattaisiko jo miettiä että laittaisi kevyen kittikerroksen leveällä lastalla päälle ja maalaisi loput ja maalin päälle se tapetti? Upea kyllä tulee, toivottavasti lähtisi loput jotenkin suosiolla...
Meillä ei paljoa vielä joulua tunnu eikä valmistella. Huomenna lähdetään kaverin kanssa Valenciaan äiti Ammaa halaamaan! :D

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Matkatar: Mutta ei kauan. Niin olen päättänyt. Huomenna olen jo pitkällä:). Hioin käsin niistä kohdin, joissa oli röpelöä. Ei näy, joten nyt tiedän jo miten tapetti käyttäytyy ja minkä verran on nyhrättävä alimman kerroksen kanssa. Meillä voi nyt alakerrassa käydä vähän fiilistelemässä jo joulua. Yläkerta on ihan työmaa. Mutta toivottavasti viikon lopulla jo tilanne on ihan toinen.

Hyvää matkaa teille Valenciaan.