torstai 18. toukokuuta 2017

KIITOSPÄIVÄ

Tänään on meillä ollut kiitospäivä. Pakko tulla tännekin kertomaan. Esikoinen kirjoitti hienot paperit eli kolmesti ällän ja kolmesti een. Sen lisäksi tuli tieto, että selvitti pääsykokeiden ensimmäisen osion ja osa kaksi on sitten edessä 8.6. Tampereella. Hienoa, upeaa, mahtavaa:D.


Vastahan tuo syntyi ja aloitti taivaltaan Virtasalmella,


kannusti katumuusikkoa kolikolla Englannissa,


ja tanssahteli ympärileikkausjuhlissa Istanbulissa.

Keskussairaalalla käytiin puolilta päivin kolmosen kanssa kuulemassa vapauttava tuomio. Kuulo on palautunut normaalille tasolle ja leikkauksessa asetettu tärykalvo on tiukasti kiinnittynyt korvaan. Ei vaadi enää mitään seurantoja. Nyt vaan korvat hyvään käyttöön ja kuulemaan mukavia asioita. Kuten savusaunan lämmityksestä syntyvää huminaa, jos M-täti ottaa meidät juhannuksena vastaan?


Tässä saunan lämmityksessä 2005.

Katsoin jotain kivaa aforismia onnistumisesta tähän loppuun, mutta jostakin syystä tämä nyt nousi niistä eniten tyrkylle. Ei kyllä liity nyt tähän tekstiin mitenkään, tai ehkä löyhästi, mutta ihan totta kuitenkin. Tällä siis mennään kohti viikonloppua, jolloin toivottavasti ehdin kuvaamaan uusia kuvia.

Jotkut oppivat lukemalla, toiset oppivat muiden virheistä,
mutta muutamien täytyy itse päästä pissaamaan sähköpaimenen lankaan.

-Tom Lundberg-

ps. Ja tsempit kaikille teille, jotka saitte tänään huonoja uutisia. Miten epäreilua, että niinkin voi käydä.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, mitkä paperit ja mahtavasti jatkoon pääsykokeissa! Saa olla vanhemmat iloisia ja ylpeitä tyttärestään. Onnittelut tyttärelle ja tukijoukoille, jotka nekin ovat vuosien varrella saaneet tehdä oman osansa.

Kuulkoon kolmonen kaikkea hyvää ja kaunista vanhaksi asti.

Hyviä juhlien valmisteluja!

T. H-M

Carola Lehtonen kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa, hienoa ihan huikeita uutisia. Onnittelut!!!

Paivike kirjoitti...

Lämpimästi onnea! Siunaus myötä tulevaisuudessakin!

Allu kirjoitti...

Wow, hienoa!

Hurmioitunut kirjoitti...

Olipas tämä ihanan hyväntuulinen postaus. Sitä voi tosiaan riemuita toisten puolesta. Suuren suuret onnittelut esikoiselle! Upea saavutus! Ja kaikkea hyvää tulevaan. :)

Lisay kirjoitti...

Onnittelut hienosta suorituksesta!Seka onnea jatkoon.
Samanlaiset tunnelmat vahan meillakin tana kesana ja syksylla.Esikoinen kirjoittaa ja saa koulun paatokseen ja syksylla muuttaa pois kotoa aloittaakseen siviilipalveluksen...

Sanna kirjoitti...

Mahtavia uutisia!!!! Me iloitaan täällä teidän kanssa niin kummipojan puolesta kuin myös esikoisenkin. Ovi Tampereelle muuttamiseen on hänellä askeleen verran lähempänä :).

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja uutisia ! Onnea uudelle ylioppilaalle ja perheelle ! Teille on tulossa ihana juhlapäivä. Haikeudella muistelen omien lasten yo-juhlia, ne ovat mielestä hauskimpia juhlia. Iloinen yo, iloiset vieraat, kesä kauneimmillaan. Nauttikaa !

Terkuin Fani-Ulla Haminasta

Anonyymi kirjoitti...

Ja hienoja uutisia kolmosen uutisetkin !

t. Fani-Ulla

Paluumuuttajatar kirjoitti...

H-M: Isänsä pää ja itsellä päämäärätietoinen ote tuohon opiskeluun. Siinä kai se suosion salaisuus. Mutta äitinsä synnytti maailmaan, joten otan siitä osasta kunnian:). Ja kolmoselle: älä korva pieni kuule mitä vain. Kuule vain hyviä asioita.

Carola: Niinpä.

Paivike: Sitten juhlitaan yhdessä tätäkin etappia.

Allu: Eikö vain.

Hurmioitunut: Toisten menestys voi olla omakin ilo.

Lisay: Onhan se, samalla niin onnellista ja haikeaa. Mutta niin on tarkoitettu, että kasvavat meidän yli ja jatkavat omaa matkaansa.

Sanna: Tullaan jollakin porukalla 7.6 ja ollaan yö siellä, kun koe alkaa jo kahdeksalta aamulla. Yösijaa?

Ulla: Jostakin syystä muistan hyvin vähän omista yo-juhlista. Toivottavasti osaan tehdä näistä juhlista muistorikkaammat. Nyt tuli anoppi ja alkaa ikkunanpesu osa 2.

Pepi kirjoitti...

Isot onnittelut 😘 Ja tervetuloa Tampesteriin 😁

Nina kirjoitti...

Teillähän oli hienoja tapahtumia kerrakseen. Onnea esikoiselle ja olipa ihanat kuvat lapsista. Ja kolmoselle myös iloisia uutisia.
Kun yhdellä on hyvä päivä niin varmasti jollain muulla huonompi. Se on sitä elämää.
Hyvää viikonloppua koko perheelle !

A kirjoitti...

Olipa joukko hyviä, ihania uutisia; paljon onnea Esikoiselle hienon tuloksen johdosta!

Toki lasten menestys on aina vanhempien ilonaihe, jotan paljon onnea myös sinulle ja miehellesi, Mine / Paluumuuttajatar.

Mukavia juhlavalmisteluja ja viikonloppua! ♥♥♥

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Pepi: Ja myöhä tullaan.

Nina: Kurjaahan se on niiden puolesta, joilla jäi lakki tällä kertaa saamatta. Tai ei onnistanut ekalla kierroksella. Silloin täytyy vain nostaa lippu korkealle ja onnistua seuraavalla kerralla.

Aili: Oikea hyvänonnenpäivä. Tänään on ollut muuten vaan hyvä päivä ja saatu monta asiaa etenemään. Ja ehditty nauttimaan kevään ekat terassikahvitkin.

kyllikki kirjoitti...

Hei! Onnea yo ja tervekorvainen kolmonen! Vastahan tosiaan kuljetin rotinoita Virtasalmelle. Elämän virta on vuolas!!
Lämpimästi tervetuloa mittumaarina leirille. Poltetaan kokkoa ja ihaillaan vuolasta virtaa. ,

SatuSanna kirjoitti...

Paljon onnea!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Kyllikki: laitoin työvuorolistaan toiveen juhannuksen vapaasta, joten toivottavasti onnistuu. Silloinhan se tämä ylioppilaamme täyttää muuten vuosiakin. Kokko ja vuolas virta kuulostaa tosi kivalta.

SatuSanna: Kiitos onnitteluista.

Sanna kirjoitti...

Yösija löytyy aina :).

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Sanna: Hienoa, sovitaan sitten juhlissa vähän paremmin. 8.6 onkin kummipojan synttäri, hän taitaa lähteä mukaan hengailemaan Tampereelle päiväksi.

MatkaMartta kirjoitti...

Paljon onnea esikoiselle mahtavasta suorituksesta ja ihania myös kolmosen ilouutiset :)

Petra kirjoitti...

Paljon onnea, mahtava suoritus esikoiselta! Maailma on hanelle avoinna, hyva etta kolmosen korvista ei tarvitse kantaa enaa huolta.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

MatkaMarta: Kiitos. Hyvin kävi molemmille.

Petra: Uuden polun alussa. Tai polkujen. Jännä nähdä mikä polku lähtee vetämään. Ja kuuleva korva on ihana korva. On loppunut kokonaan se "ai mitä"-hokema, joka ennen oli ihan automaatio kun rupesi pojalle puhumaan.