lauantai 24. joulukuuta 2016

HYVÄÄ JOULUA!

Taas valkeata joulua, mielessäin ootan minä vain. Säästä huolimatta on joulumme lähtenyt käyntiin hauskoissa ja perinteikkäissä merkeissä. Toivotan sinulle Hyvää Joulua, missä sitä sitten vietätkin. Näiden kuvien myötä teemme lähtöä joulukirkkoon. Kiitos, kun olette olemassa! 


Aamupuuro<3. Nyt syttyy neljäs kynttilä.Aamulahjat. Kakkoselta saimme elokuvaliput ja herkut leffaan. Mikä lahja<3.


Tytöiltä isä sai Martti Lutherin<3.


Joulusauna ja korttikuvaus. Toivoimme valkeaa joulua ja saimme tämän. 


RIEMULLISTA JOULUA!

13 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Hrrr, ootte te rohkeita!
Nautinnollista ja levollista Joulunaikaa teille!

Nina kirjoitti...

Hyvää Joulua Mine sinulle ja koko perheelle.
Osaat kirjoittaa niin että herkistyn joka kerta kun luen sinun blogia. Iso kiitos.
Sulla on suuria ajatuksia, tunteita ja rakkautta jakaa myös meille lukijoille.
Olkoon teillä onnellinen joulu täynnä rakkautta.

Carola Lehtonen kirjoitti...

Ihanaa Joulunaikaa teille!

anumorchy kirjoitti...

Hyvaa joulua teille!! Tuli kylla kylma kun katselin noita rantakuvia. Vaikka onkin villasukat jalassani ja villatakki ja huivikin viella. Hrr! Mitahan mulle pitais maksaa etta menisin sinne veteen...? Aika paljon. Reippaita lapsia sinulla!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Eeviregina: Siis minä en ole ollenkaan rohkea, mikäli se mitataan avantouinnilla. Minä en mene veteen, joka on alle 25 asteista, paitsi Pyörrepoukamassa M-tädin mökillä. Palelin jo rannalla kuvia ottaessa toppatakki päällä:D. Keskityin siis ihan vain siihen nautintopuoleen tässä joulussa:D.

Nina: Kiitos sinulle, kulta. Miten kauniisti sanoit. Meillä oli erittäin mukava aatto ja huomenna saan sen ilon, että kaikki tulevat meille syömään. On aika pistää oma rakkaudenkieli eli käytännön palvelutyöt käyttöön:).

Carola: Sitä samaa sinulle!

Anu: Kyllä minuakin paleli. Oli kyllä maailman karsein keli. Mutta mies ja nuorimmat lapset on reippaita. Ensin kuvasivat ja sitten vielä uivat. Oli meillä onneksi lämmin sauna odottamassa tien toisella puolen. Hyvää Joulua. Nyt tässä kuopuksen kanssa tultiin tänne petiin ja ruvetaan katsomaan sitä Lumiukkoa.

A kirjoitti...

Kiitos koskettavista kuvista Mine!
Riemullista joulujuhlaa ja runsasta Jumalan siunausta teille kaikille toivotan!♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

"Rakkauden kieli eli käytännön palvelut käyttöön..." Sanoitpa osuvasti. Sitä kieltä minäkin jossain määrin puhun. Tänään taukopäivä ja huomenna taas puhuu rakkaus. Vuosien mittaan jouluyhtälö mutkistunut, kun kaikkien lähimpien rakkaiden elämä ei enää ihan kotinurkissa. Eilen ruokapöydässä myös vanha ystävä ja yksivuotias ilomme. Jotkut perinteet ovat meillä päässeet hapertumaan, mikä vähän surettaakin. Mutta uuttahan voi aina luoda.

Levollista joulua, rakkauden kokemusta. Anisi

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Aili: Riemullista oli juhlia läheisten kanssa. Huomenna juhlin koko pitkän päivän töissä asukkaiden kanssa.

Anisi: Jotkut perinteet saattaa meilläkin välillä huilia, mutta kuka estää ottamasta niitä taas uudelleen käyttöön, kun aika on sopiva? Tai tosiaan, luoda itselle sopivia perinteitä. Sitäkin tässä perheessä on harrastettu.

On ollut lepoa ja palvelutyötä. Huomenna sitten sitä työtyötä kahdentoista tunnin vuoro. Onneksi nämä rakkaat on kutsuttu vielä sukulounaalle. Eivät siis näe nälkää huomennakaan:D.

Jael kirjoitti...

Toivottavasti joulu sujui oikein hyvin.
hih,minulle tuli kylmä kun katselin noita kuvia;D

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Jael: Sujui oikein hyvin ja tänään palasin rytinällä arkeen. Ei haitannut sekään. Olisitpa vain ollut paikan päällä, niin olisit tiennyt, että oli jäätävän kylmä.

Hurmioitunut kirjoitti...

Hyviä välipäiviä! Ihan uskomattoman uhkarohkeita nuo teidän nuoret. Minua ei ikipäivänä saisi kylmään veteen... :S
Minä lomailen nämä välipäivät ja vuodenvaihde ollaan Pirkanmaalla. Tammikuussa sitten taas suoraan kiireen keskelle uutta näyttelyä järjestämään. Tämä hengähdys tulee kyllä tarpeeseen.

MatkaMartta kirjoitti...

Apua mikä tauko mulla on ollut blogin kirjoittamisessa ja toisten tekstien lukemisessa. Ihanaa joulua vielä näin vähän jälkikäteen sinne teille. Huiput kuvat ja etenkin tuo rantameininki ;)

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Hurmioitunut: Minulla on tässä välipäivinä kaikenlaista tarjolla. Oli yksi koko päivä, yksi aamu, nyt menossa kaksi vapaata ja loppuviikko iltavuoroja. Eilen otin aamuvuoron jälkeen päiväunetkin. Lepo tuntuu tarpeelliselta. Uuden Vuoden jälkeen voisi yrittää saada tätä syömistä ruotuun. Mutta ei vielä, nyt tuntuu tarpeelliselle nauttia hyvästä ruoasta.

MatkaMartta: Taukokin tulee välillä tarpeeseen. Kohti Uutta Vuotta.