tiistai 4. kesäkuuta 2019

TJ 3

Kesäkuun alusta alkaa meidän perheen juhlaputki. Kaikki perheemme neljä lasta ovat kesällä syntyneitä ja kuopuksen syntymä sijoittui kesäkuun 1. päivään. Tänä vuonna samalle päivälle sattui koulun päättäjäiset, joten yhden päivän sisälle pakkasi nyt monta juhlan aihetta. Aloitettiin päivä laulamalla onnittelulaulu syntymäpäiväsankarille ja sitten jakauduttiin kolmelle taholle. Kolmonen päättämään peruskoulua, mies jakamaan omalle luokalleen todistukset ja sitten juhlimaan meidän uutta ylioppilasta Kotkan kirkkoon.


 Sään puolesta oli vähän jännitetty, mutta Ilmojen Herra oli tällä kertaa myötämielinen. Ensimmäisen kattauksen väki pääsi ulos syömään. Jälkimmäinen kattaus meni harmaammissa merkeissä, mutta se ei onneksi enää niin haitannut. Oli jo väljemmin väkeä. Juhlan jälkeen huokaistiin syvään. Nukuttiin seuraavana päivänä päiväunet ennen "jälkivieraiden tuloa". 
Matka lähenee. Minulla on kasa "TO DO-listoja" sekä töissä, että kotona. Töissä pitäisi kirjoittaa muutama kuntoutussuunnitelma ja kaksi opiskelija-arviointia, sekä päivittää lääkehoitosuunnitelma. Kotona juhlia vielä tänään ylioppilasta yövieraiden kanssa, järjestää kuopuksen ja kolmosen sukusynttärit, järjestää kodinturvajoukoille selvät sävelet meidän matkan ajaksi. Pakata.

TJ 3. Jaksaa, jaksaa.

5 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Komean ylioppilaan äidille onnea ja kyllä hän jaksaa jaksaa jaksaa lomaan asti.

Jael kirjoitti...

Paljon onnea koko teidän perheelle, ja aikamoinen juhlaputki teillä:) Oikein hyvää matkan odottelua:)

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Saara: Juhlan jälkeen tulee aina totaalinen väsymys. Mutta nyt tieto jo lomasta on kyllä auttanut kummasti pinnistelemään läpi loppujen hommien. Ylioppilas ottaa nyt rennosti, sillä häntä odottaa armeijan harmaat kuukauden päästä.

Jael: Niinpä. Onneksi elämä ei ole yhtä juhlaa, vaan välissä on tasaava arki. Matkalaukut tuulettuu terassilla. Huomenna vielä pitäisi juhlistaa kahden nuorimman synttärit suvun kesken.

Petra kirjoitti...

Paljon onnea nuorelle ylioppilaalle! Mukavaa matkaa teille Vietnamiin, kuulumisia odotellessa :)

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Petra: Kiitos. Täällä sitä nyt ollaan. On ilmoja pidellyt. Huh hellettä.