keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

ONHAN NÄMÄ ILLAT

Kaunein kesä on täällä. Se alkoi suunnilleen samaan aikaan kuin minulla työt. Ei harmita yhtään, sillä onhan nämä illat. Aikaisen linnun onni kun ei ole vain ne napatut madot, vaan se ajoissa valmiiksi tehty työ. Kello kolme olen jo kotona ja iltaa on vielä jäljellä monen monta valoista ja lämmintä tuntia. Eilen saimme kutsun ystävien mökille ja me otimme sen tietenkin ilolla vastaan. Oli omat, ystävien ja molempien lainalapset. Lämmin ilta, uimaranta, sauna ja nuotio. Kesä erittäin suurella Koolla.
Ja yksi niin suloinen ja persoonallinen koira.

Uuteen työhön sisältyy monenlaista asiaa. On uusia ihmisiä, muille tuttuja rutiineja, joihin sisälle itsensä ajaminen vaatii työtä ja jatkuvasti kädessä kulkevan muistikirjan. Kolmas päivä jo toden sanoi monessa asiassa. Monta odottaa vielä oppijaansa. Tässä vaiheessa voin sanoa: ei hullumpi työ. Eikä työporukka. Eikä hullumpia nämä tällaiset kesäiset illatkaan. Lasten ilo ja aikuisten matemaattiset tehtävät: kuinka monta päätä on vielä veden pinnalla?Ilta tarjoaa loimulohta, kukkakaalisalaattia, nuotiolla paistettuja nakkeja, perunoita ja leipää. Se tarjoaa myös nuoruudesta tähän asti kantanutta ystävyyttä. Todetaan, että kutsuminenkin on lahja, jota kaikilla ei ole, mutta tämän mökin väellä on. Jaksavat aina soittaa ja pyytää. Eivät tyydy ympäripyöreisiin lupauksiin, vaan kysyvät, että milloin. Pistetäänkö kalenteriin. Ovat oppineet sen, että aikaa ei tule ellei sitä ota. Jälkikäteen jää kiitollisuus ja ilo. Kiitos kun saimme tulla ja olla. Kiitos kun olemme kutsutut.


Katsokaan nyt tuota koiraa. Koko ajan siellä missä tapahtuu.


Kala oli herkullista. Kuten kaikki muu. Katosi parempiin suihin.


Onhan nämä illat. Kiitollinen mieli. Onnekas olo. Niin paljon kaikkea hyvää, että on oikein runsauden pula. Mihin tarttua ja mihin mennä. Mistä nauttia. Tänään jaoimme esikoisen kanssa ne viimeiset mainokset. Sekin tarkoittaa kahta vapaata iltaa viikossa lisää. More to Love!

11 kommenttia:

Carola Lehtonen kirjoitti...

Ihana kesä, ystävät ja hetket, nautitaan!

Pepi kirjoitti...

❤️👍🏻☀️🐞🐞🐞🐞😄

Matkatar kirjoitti...

Ihanat lämpimät, elämän ja rakkauden täyteiset kesäkuvat!

Aili-mummo kirjoitti...

Kiitos Ihana Ystävä!♥

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Carola: Tartu hetkeen. Siinä se loppukesän motto.

Pepi: Leppäkerttuja on ollut vähemmin. Ampiaisia ihan riittävästi:).

Matkatar: On ihanat kesäiset illat. Kerrassaan.

Aili: Kiitos itsellesi käynnistä!

Satu kirjoitti...

Onpa suloinen koira. :-)

Ja joku näkyy siellä taustalla suppailevan. Nyt mulle tuli sellainen tunne, että minunkin on pakko päästä kokeilemaan suppausta!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Satu: Se on meidän kakkonen. Hyvin näytti sujuvan, mutta lopulta tuli merestä jalat ihan haavoilla. En ihan ymmärtänyt, että mihin sai itsensä telottua. Mutta mukavaa hommaa taisi olla, jos ei olisi ollut kiviä meressä:). Ja koira oli kerrassaan mahtava persoona!

Jael kirjoitti...

Ihana kesäilta;kuvista oikein huokuu tunnelma.Onneksi sinulle jää iltapäivää ja iltaa vielä töitten jälkeen,että pääset nauttimaan jäljellä olevasta kesästä. Kiva kuulla että uusi työ on mukava!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Jael: Illat on nyt olleet kyllä tosi ihania. Ja aina vaan paranevat, kun rupeavat hieman hämärtymään. Edessä ne elokuun ihanaiset illat.

Cheri kirjoitti...

Ihania kesätunnelmia. Minusta parasta hellepäivissä on juuri lämpimät ja kauniit illat. Onnea uuteen työpaikkaan!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Cheri: Ja onneksi ilta kestää pitkään. Tänään pääsin töistä vasta yhdeksältä, mutta siltikin ilta oli lämmin ja aurinko paistoi koko kotimatkan. Kuopus kavereineen on edelleen uimassa. Kiitos, onni on työ.