lauantai 22. joulukuuta 2018

TULKOON JOULU

Rakkaat te, jotka jaksatte täällä hiljentyneestä bloggaustahdista huolimatta käydä. Tulkoon teille joulu, joka pitää teitä hyvänä. Antakoon teille sen mitä tarvitsette. Jotta jaksatte taas palata arjen haasteisiin.


Yöllä taloa valaisee tähti. Ja kuusi sai koristeensa.


On ollut jouluja jolloin stressitasot on ollut huipussaan. Sähköt katkenneet. Ruoat jääneet paistamatta ja piparitalot tekemättä. Tänä jouluna kaikki tuntuu olevan hyvissä ajoin valmiina. Ehkä viimehetkenä talo palaa tai huomaan muistisairauden tulleen. Ja siltikin joulu tulee.


Tänä vuonna osallistuin villasukka-kalenteriin. Torstaina kolmonen oli kavereidensa kanssa saanut "hyvän idean". Olivat välitunnilla laskeneet mäkeä ylöasalaisin käännetyllä puistonpenkillä sillä seurauksella, että kaksi laskijaa sai päävamman ja kaksi potee nyt jalkaansa. Kahdella ambulanssilla vietiin kelkkajoukkue sairaalaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin, neljässä perheessä voidaan nyt viettää joulua, jossa on kaikki tallella. Hengissä. Sellainen pistää aina asiat kohdalleen. Ja onhan meillä vielä valkoinen joulu.
Hyvää Joulua. Kristus on syntynyt!

14 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Hyvää joulua koko perheelle! Me Junorin kanssa matkalle lakeuksille!

Jael kirjoitti...

Ihanaa joulun aikaa teidän perheelle:) Ja pikaista tervehtymistä myös hänelle joka lasketteli penkillä;D

Allu kirjoitti...

Terveisiä Suomesta ja hyvää joulua!

Eeviregina kirjoitti...

Rentoa, rauhallista ja lumista joulunaikaa! Vai penkillä laskettelua, kaikkea ne keksii...

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Saara: Kiitos. Tavoittakoon jouluilo teidät juuri sieltä missä olette.

Jael: Laskettelija pystyi tänään jo kävelemään melko normisti. Otettiin laputkin pois haavalta ja se oli paranemaan päin.

Allu: Kiitos ja antoisat Suomi-joulut teille! Nyt ei haittaa vaikka toisit sateet tullessasi.

Eeviregina: Kiitos, juuri tuollaista joulua odotankin. Näin videon laskusta ja huh kun siinä olisi voinut käydä pahemminkin. Mutta täytyy tunnustaa, että puistonpenkin käytöstä en olisi itsekään osannut ennalta aavistaa.

Airi kirjoitti...

Hyvää ja lämmintä joulumieltä sekä -rauhaa teille kaikille. Puistonpenkki kuulostaa aika luovalta ratkaisulta - etenkin kun ei sen pahemmin sitten kuitenkaan sattunut.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Airi: Minustakin se oli luova. Ja lasku näytti hauskalle. Mutta sattuihan sitä sitten kuitenkin: Yksi auennut silmäkulma, yksi aivotärähdys, yksi, murtunut reisiluu ja yksi säären avohaava. Mutta jäihän siitä tarina kerrottavaksi ja video katsottavaksi ja koko muulle koululle hyvä opetus: ei kannata laskea puistonpenkeillä. Ja lahjaidea: kolmoselle on nyt paketissa turvallisempi laskuväline. Ihanaa joulua sinulle, Airi!

Airi kirjoitti...

Oi voi, olihan siitä siis isompiakin seurauksia joillekuille. Josko jatkossa "halukkaat" valikoisivat lasketteluvälineensä tarkemmin. Tietyssä iässä pitänee kokeilla kaikenlaista... jos oman, jo aikaa sitten edesmenneen veljeni nuoruuden tempauksia muistelen. :) Ja kiitos,ihanaa joulua myös teille kaikille!

Petra kirjoitti...

No jopas, onneksi selvisivät ruhjeilla ja opetuksella :O Rauhallisempaa joulunaikaa teille ja onnea uudelle vuodelle.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Airi: Kyllä onneksi ovat nyt kaikki kotona joulua viettämässä. Juuri tuossa vaihdoin uudet laastarit oman laskettelijan jalkaan ja haava paranee hyvää vauhtia. Kävelykin jo sujuu ilman lenkkaamista.

Petra: Joulurauha on julistettu. Kohta hautausmaan kautta mummolan joulupöytään. Jouluiloa sinne teille!

Cheri kirjoitti...

Onneksi suojelusenkelit olivat valppaana penkkilaskussa. Toivotan rattoisaa Tapania ja vuodenvaihdetta!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Cheri: Jeps. Näin oli. Siksi Tapanini on saanut Tapanina nauttia rauhasta ja siitä, että jalka toimii taas. On siis ollut syytä juhlaan!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Huh millaista mäenlaskua! Porukassa tulee tehtyä kaikkea ajattelematta vaaroja.
Mukavaa Tapaninpäivän iltaa ja rattoisaa vuodenvaihdetta!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Hanne: Pojat on poikia. Ja jotkut pojat vielä pojempia kuin toiset? Nyt kelkkailija matkusti Tampereelle kavereitaan tapaamaan ja äsken vietiin toinen poika Porvooseen. Viikonloppu taitaa siis sujua akkavallalla.